Σχετικά με εμάς

Η Primewell Management Ltd ιδρύθηκε το 2012 στη Λευκωσία. Σήμερα, διαθέτει κεντρικά γραφεία, αποθήκες και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη τη Κύπρο

Ποιοι Είμαστε!

Η «Primewell Courier» είναι τμήμα της Primewell Management Ltd που ιδρύθηκε το 2012 στη Λευκωσία της Κύπρου. Σήμερα, διαθέτει κεντρικά γραφεία και αποθήκες στη Λευκωσία και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη τη Κύπρο.
Στην Ελλάδα, η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Skywalk, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων στους τομείς των ταχυμεταφορών και micro-logistics.

Η Primewell διαθέτει την ειδική άδεια Ταχυμεταφορών από το Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων της Κυπριακής Δημοκρατίας με Αριθμό Μητρώου: 2/2017 Γ.Ε.Τ.Υ.

Η Primewell Management Ltd αποτελεί μια εταιρική οντότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε και υπηρετούμε. Αναγνωρίζουμε ότι επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από τα δεδομένα της σύγχρονης εποχής και της τοπικής κοινωνίας.
Οφείλουμε και αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.
Σεβόμαστε τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας: Τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, η Primewell Management Ltd εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας και επενδύει σε ένα νέο στόλο οχημάτων πόλης μικρού κυβισμού με μικρή κατανάλωση καυσίμων και πολύ μικρές εκπομπές ρύπων.

Επίσης, η Primewell Management Ltd είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στη Κύπρο που επενδύουν στην ηλεκτροκίνηση.

Συνεργάτες

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός έτσι κατανοούμε ότι οι συνεργάτες μας επηρεάζουν την επιτυχία της επιχείρησής μας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν στους πελάτες μας να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους και να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους

Υποστήριξη

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εταιρίας

Ποιότητα

Παρέχουμε με την εξειδικευμένη ομάδα μας την καλύτερη υποστήριξη για τις ανάγκες των πελατών μας.

Διαθέτουμε λύσεις Logistics για τις ανάγκες κάθε εταιρίας