Οι υπηρεσίες μας

Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός, γιατί και οι ανάγκες του είναι μοναδικές.

Εντός Κύπρου

Αυθημερόν Παραδόσεις (από 1 έως 4 ώρες)

Απογευματινές παραδόσεις, μετά τις 17:00

Παραδόσεις Σάββατο, Κυριακή και αργίες

Παραδόσεις επόμενης εργάσιμης μέρας

Παραδόσεις κατόπιν ραντεβού & Εγγυημένες παραδόσεις

Μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου

Παραδόσεις επόμενης εργάσιμης μέρας

Απογευματινές παραδόσεις, μετά τις 17:00

Παραδόσεις το Σάββατο

Παραδόσεις κατόπιν ραντεβού & Εγγυημένες παραδόσεις

Διεθνείς Μεταφορές

Express Παραδόσεις

Economy Παραδόσεις

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Αντικαταβολή ή είσπραξη μετρητών.

Υπηρεσία Αγοράς:

Η Primewell Courier αναλαμβάνει να αγοράσει για λογαριασμό σας ένα αντικείμενο και να το παραδώσει στο σημείο που επιθυμείτε. Η αγορά προϋποθέτει την έκδοση τιμολογίου ή απόδειξης από τον πωλητή.

Ασφαλιστική κάλυψη (κατόπιν συνεννόησης)

Αεροπορική Μεταφορά (Air Freight)

Μεγάλα σε όγκο και βάρος φορτία; Ο χρόνος παράδοσης που απαιτείται είναι σύντομος; Μας το ζητάτε και το πραγματοποιούμε, εγγυημένα!

Κάθε φορά που η ταχύτητα στη μεταφορά σας είναι ουσιώδης, μπορείτε να βασίζεστε στο τμήμα αεροπορικών μεταφορών της Primewell. Αεροπορικές μεταφορές από και προς σχεδόν σε όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με τις πιο γνωστές αεροπορικές εταιρείες και πάντα σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της ΙΑΤΑ.

Γενικό φορτίο, ευπαθή όπως τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, Hi-Tech εξοπλισμός, ηλεκτρολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, φάρμακα και φαρμακευτικός εξοπλισμός, ανταλλακτικά και είδη ρουχισμού και υπόδησης.

Ναυτιλιακή Μεταφορά (Sea Freight)

Η υπηρεσία ναυτιλιακών μεταφορών της Primewell επικεντρώνεται σε μικρού και μεσαίου μεγέθους φορτία για τα οποία το κόστος μεταφοράς είναι ουσιώδες. Προσωπικά είδη, γενικό φορτίο, ευπαθή όπως τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, Hi-Tech εξοπλισμός, ηλεκτρολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, φάρμακα και φαρμακευτικός εξοπλισμός, ανταλλακτικά και είδη ρουχισμού και υπόδησης.

Οδική Μεταφορά (Road Freight)

Διαθέτουμε ένα ευέλικτο, αξιόπιστο και αποτελεσματικό δίκτυο οδικών μεταφορών και συνδυασμένων υπηρεσιών που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκης επικράτειας. Η Primewell σέβεται και δεσμεύεται από τη συνθήκη CMR που διέπει τις διαδικασίες για την διεθνή μεταφορά και η φιλοσοφία της είναι να υπάρχει μια ενιαία νομοθεσία για να λύνει τις διαφορές μεταξύ των νομικών συστημάτων των κρατών μελών.

Micro-logistics

Storage, Stock control, Picking & Packing, Shipment Management, Διανομή: Διαχειριζόμαστε τις αποστολές σας από την αποθήκευση τους μέχρι και την παράδοση στον τελικό σας πελάτη.

Στη σύγχρονη αγορά όπου κάθε λάθος επιλογή κοστίζει, όπου ο σκληρός ανταγωνισμός και τα ιδιαίτερα αυξημένα λειτουργικά κόστη (καύσιμα, ενέργεια, συντήρηση, κλπ) υποχρεώνουν τις εταιρείες να εφαρμόζουν εξειδικευμένες Εφοδιαστικές Αλυσίδες που εγγυόνται την αύξηση των πωλήσεων, η Primewell προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες micro-logistics με συνέπειες και επαγγελματισμό.

 

Σας παρέχουμε τις καλύτερες επιχειρηματικές λύσεις!